ArchĂ­vum

Vállalkozáslátogatás a MENTOR-NET program keretében

2013-04-13

 

 A MENTOR-NET program keretében vállalkozáslátogatásokat szervezünk a program mentorainál és mentoráltjainál. Megismerkedhetnek a vállalkozások működésével, tapasztalatok megszerzésére és új kapcsolatok építésére nyílik lehetőség.

 

Vállalkozáslátogató körút Budapesten 2013. április 16 kedd

 

VIVACO Kft 

Helyszín: Bp. 1172 Lokátor u. 17

A budapesti „körút” keretében elsőként Vanczer Zsuzsanna a Vivaco Kft. vezetőjének vendégei lehetünk.  A vállalkozás 1998-ban alakult és ma a piac egyik meghatározó többrétegű csőrendszer és szerelvények magyarországi forgalmazója. Partnerei szakkereskedő cégek, melyek számára minőségi épületgépészeti termékeket és szolgáltatásokat biztosítanak.

Bővebb információ: www.vivaco.hu

Romani Design

Helyszín: Bp.1051 Szent István tér 3 II. em 

A következő állomás Varga Erika vállalkozása, a Romani Design lesz. Erika, a vállalkozása elindítása előtt roma identitásukban nehézségekkel küzdő gyerekek fejlesztésével foglalkozott és ötvösként modern, de ugyanakkor a roma kultúra jegyeit hordozó ékszer terveken dolgozott. Tíz évvel ezelőtt alapított egy roma népismereti magazint, mely a Glinda (Tükör) névre hallgat és elindult a Glinda Vándortanodája program, melynek keretében szegény iskolákban és falvakban kreatív, interaktív készség és képességfejlesztő foglalkozásokat tart roma és nem roma gyerekeknek.

Bővebb információ: www.mentor-net.hu/mentoraltak

Mediline Kft.

Helyszín: 1139 Bp. Csizma u. 4

A vállalkozáslátogatási utunk harmadik célállomásán vendéglátónk Novákné Gergely Vera a Medi-line Kft. vezetője lesz. A családi vállalkozás, gyógytermékek, étrend-kiegészítők, gyógynövények, gyógy- és élvezeti teák, gyógy- és ásványvizek, reformélelmiszerek, babaételek, italok, ápolószerek, gyógy- és natúrkozmetikumok, aromaterápiás termékek, öko-tisztítószerek, higiéniai és egyéb termékek kis- és nagykereskedelmével foglalkozik elsősorban. Nagykereskedőként majdnem 1 000 beszállító 19 000 féle árucikkét értékesítenek közel 3 000 kiskereskedés, üzletlánc, webáruház részére.

Bővebb információ: www.mediline.hu

Részvételi szándék jelzése:

A jelentkezéseket 2013. április 15-én 10 óráig várjuk a legyelvallalkozono@magzrt.hu, vagy a mentor-net@magzrt.hu címre. A vállalkozáslátogató körútra autóbuszt biztosítunk, a rendelkezésre álló helyek erejéig. Előzetes regisztrációt kérünk- telefonos elérhetőség megadásával - amelyet visszaigazolunk. Találkozó időpontja: 2013. április 16. kedd 8:00 .Helyszín: 1139 Budapest, Váci út 81-83 Center Point Irodaház

 

Tapasztalatok, kihívások, lehetőségek! 2013. április 22 hétfő

 

Vállalkozáslátogatás és interaktív workshop Zalaegerszegen

 

Ízelítő a programból:

 

·     Tapasztalatok, kihívások, lehetőségek - Az INTERGÉP Kft. vezetője Koronczi Adrienn a MENTOR-NET program mentora, bemutatja a vállalkozását. Ipari- vállalatvezetőként, mára az egymilliárd forint összforgalmat meghaladó családi tulajdonában álló vállalat vezetésén keresztül megtapasztalta a hazai  kis-és középvállalkozások piaci kihívásait, amit megoszt a jelenlevőkkel is.

 

Bővebb információ: www.intergep.hu Interjú Koronczi Adriennel www.mentor-net.hu/mentoraink

 

·     Együttműködésben a jövő lehetőségeivendég a MAJOSZ Magyar Járműalkatrész gyártók Országos Szövetségének főtitkára. A szövetségnek közel négyszáz tagja van, így gyakorlatilag korlátlan az együttműködési lehetőségek tárháza.

 

        Bővebb információ: www.majosz.hu

  

·     Napirenden a minőségbiztosítás kérdései -A vállalkozás növekedésével előbb utóbb minden vállalkozó találkozik a minőségügyi tanúsítás kihívásával. Ezen a területen segít eligazítást adni az ország egyik legnagyobb nemzetközi cégének az AIB-Vincotte Kft. ügyvezető-igazgatója.

 

       Bővebb információ www.aib-vincotte.com

  

·     Innovatív gondolatok és megoldások a humán erőforrás menedzsment területén –vendég a Kozák HR Solution igazgatója

 

       Bővebb információ www.kozakhr.hu

  

·     Hogyan találjuk meg a megfelelő telephelyet, irodát? Lehetőségek, adottságok, feltételek az Inkubátorházak igénybevételéhez. Vendégünk az Inkubátorház és a Pannon Mechatronikai Klaszter Igazgatója Dr Háry András.

      Bővebb információ http://www.apnb.hu/szolgaltatasok-2/

A nap további részében - a céglátogatás és kerekasztal beszélgetések mellett- rövid kirándulás szerepel a tervekben a településen, valamint zalaegerszegi körsétával egybekötött látogatás az Inkubátorházba.

Részvételi szándék jelzése:

Budapestről autóbuszt indítunk, amelynek igénybevételéhez a jelentkezéseket 2013. április 17.-én 10 óráig várjuk a legyelvallalkozono@magzrt.hu, vagy a mentor-net@magzrt.hu címre. A programon való részvétel ingyenes (autóbusz és szakmai program) de előzetes regisztrációt kérünk- telefonos elérhetőség megadásával - amelyet visszaigazolunk.

 

 

A program az Európai Unió társfinanszírozásával valósult meg.

Tetszőleges tartalom...

x

Jogi nyilatkozat

JOGI NYILATKOZAT


Jelen Jogi Nyilatkozat a www.mentor-net.hu internet címen elérhető weboldalon (a továbbiakban: weboldal) publikált tartalomszolgáltatás igénybevételének felhasználói feltételeit tartalmazza.

1./ A tartalomszolgáltatás során felhasználónak minősül a weboldal megtekintője, használója, illetőleg aki annak bármely szolgáltatását igénybe veszi (a továbbiakban: Felhasználó). Amennyiben a Felhasználó a weboldal szolgáltatása bármely elemének használatát megkezdi, elfogadja a jelen Jogi Nyilatkozatban foglalt feltételeket.

2./ A MAG Zrt. bármikor jogosult a jelen Jogi nyilatkozatban foglalt feltételek egyoldalú módosítására azzal a kitétellel, hogy a lényeges módosításról rövid felhívás formájában a weboldalon tájékoztatja a Felhasználókat. A módosítást követően a szolgáltatás igénybe vételével a Felhasználó elfogadja a feltételek módosítását.

3./ A MAG Zrt. a weboldalon megjelentetett információkat folyamatosan figyelemmel kíséri és minden ésszerű erőfeszítést megtesz azért, hogy az adatok és információk mindig aktualizálva szerepeljenek az oldalon. A MAG Zrt. azonban felhívja a figyelmet arra, hogy az információk pontosságát, teljességét garantálni nem tudja, ezért nem vállal felelősséget a weboldalon elérhető információk és egyéb anyagok tekintetében. A MAG Zrt. nem tartozik továbbá felelősséggel azon esetleges károkért, melyek jelen oldal használatából vagy használhatatlan voltából, üzemzavarából, működésre képtelen állapotából erednek, illetve a feltüntetett adatok illetéktelen megváltoztatásából, rendszerhibából vagy számítógépes vírusból keletkeznek.

4. / A weboldal teljes tartalma szerzői jogi védelem alatt áll. A szerzői jogok összessége a MAG Zrt.-t illeti meg, kivéve, ha a konkrét dokumentumban más forrás van feltüntetve, illetve a szerzői joggal kapcsolatban egyéb közlés történik – ez utóbbi esetben az egyéb közlésnek megfelelően kel eljárni.

5./ A weboldalon közölt bármely információ kizárólag a forrás megjelölésével használható fel. A honlap eredeti tartalma, illetve oldalainak bármilyen alkotóeleme (így különösen: szöveg, grafika, fotó, audio- vagy videoanyag, adatszerkezet, struktúra, eljárás, program) csak a MAG Zrt. előzetes, írásbeli engedélyével használható fel. A másodközlésnek meg kell felelnie a sajtóról szóló 1986. évi II. törvény, a Büntető Törvénykönyv (1978.évi IV. törvény), a Polgári Törvénykönyv (1957. évi IV. törvény), illetve a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény megfelelő paragrafusainak. A weboldal tartalmi és formai alkotórészei közlési engedély esetén sem változtathatók meg és nem használhatók fel a weboldal tartalmától eltérő célra. A MAG Zrt. engedélye nélkül a weboldal bármely alkotóeleme (együtt és külön-külön is) online vagy nyomtatott reprodukálása nyilvános közzététel céljából tilos.

6./ A weboldal tartalmának egyes részeit – kizárólag saját felhasználás céljából – a Felhasználó merevlemezére mentheti vagy kinyomtathatja, de ebben az esetben sem jogosult a weboldal így többszörözött részének további felhasználására, terjesztésére, adatbázisban történő tárolására, letölthetővé tételére, valamint kereskedelmi forgalomba hozatalára.

7. / A weboldal által nyújtott valamennyi szolgáltatás kizárólag a hatályos jogszabályok keretei között, harmadik személyek és a MAG Zrt. jogainak sérelme nélkül, illetve a jelen Jogi Nyilatkozat betartása mellett használható. Amennyiben valamely Felhasználó a jelen Jogi Nyilatkozat rendelkezéseibe vagy jogszabályba ütközően, vagy egyébként rendeltetésellenesen veszi igénybe a szolgáltatást, a MAG Zrt. jogosult a Felhasználó hozzáférési jogait felfüggeszteni, megszüntetni, továbbá felhasználói adatait előzetes értesítés nélkül törölni.

8./ A weboldal szolgáltatásainak igénybe vétele során a Felhasználó tevékenysége vagy mulasztása által, illetve a Felhasználó magatartásával összefüggésben felmerült mindennemű vagyoni vagy nem vagyoni kárért, valamint egyéb következményért kizárólag a Felhasználó tartozik felelősséggel. A Felhasználó köteles a MAG Zrt.-nek megtéríteni minden olyan kárt, vagyoni hátrányt és költséget, ami a MAG Zrt.-t a Felhasználó bármely jogellenes magatartása miatt vagy azzal összefüggésben éri.

9./ A weboldalon található külső hivatkozások követésével letöltött tartalom (a www.mentor-net.hu-tól eltérő tartalom) nem áll a MAG Zrt befolyása alatt, így e tartalmakért a MAG Zrt semmilyen felelősséget nem vállal. Amennyiben azt az arra jogosult kéri, a hivatkozást a MAG Zrt törli vagy módosítja.

10. / A Felhasználó valós adatainak (név, e-mail cím) megadásával feliratkozhat Hírlevél fogadására. A Felhasználó a Hírlevél fogadását bármikor letilthatja.

11./ A weboldal ”fórum” rovatában megjelenő, a Felhasználók által szerkesztett információk, ajánlatok, felhívások, tájékoztatók, továbbá a Felhasználók által a ”fórum” rovatban megjelenített egyéb tartalmak tekintetében a MAG Zrt. minden felelősséget kizár. A MAG Zrt. fenntartja a jogot a hozzászólások illetve a Felhasználók által beküldött tartalom előzetes értesítés, figyelmeztetés és indokolás nélküli törlésére. A MAG Zrt. fenntartja a jogot a Felhasználók kitiltására, a regisztráció előzetes értesítés és indokolás nélküli megszüntetésére.

12./ A szolgáltatás egyes elemei – így különösen a weboldalon működő, Felhasználók közötti fórum – csak regisztrációval (név, telefonszám, e-mail cím megadásával) vehetők igénybe. A Felhasználó a regisztráció során a valóságnak, illetve a tényleges állapotnak megfelelő adatokat köteles szolgáltatni. Amennyiben a Felhasználó nem ad meg adatokat, vagy nem megfelelő formátumban adja meg az adatokat, vagy olyan felhasználó nevet választ, amely már létezik, a regisztráció újra kezdődik mindaddig, amíg a regisztráció nem teljes és hiánytalan, illetve nem ütközik már létező regisztráció egyedi azonosításra alkalmas adatába.

13./ A Felhasználó tudomásul veszi, hogy a jelen Jogi nyilatkozatban foglalt feltételek megszegése esetén a regisztráció törlésre kerülhet. A MAG Zrt. kizárja a felelősséget minden, esetlegesen abból eredő kárért, ha a Felhasználó jelen felhasználási feltételekbe ütköző magatartása vagy jogszabály megsértése miatt törölte a felhasználói profilt.

 

x

Adatvédelem

ADATVÉDELEM

1./ A Felhasználó a weboldal használata során, azzal egyidejűleg adatot is szolgáltat. Az adatszolgáltatás részben automatikusan, részben a weboldalon elhelyezett űrlapok kitöltésével, regisztrációval, illetve a hírlevél megrendelése útján történik. A Felhasználó a weboldal látogatásával hozzájárulását adja ahhoz, hogy adatokat szolgáltasson a MAG Zrt. számára, és egyben tudomásul veszi, hogy a weboldal egyes részei, alkalmazásai használatának feltétele a vonatkozó személyes adatok önkéntes szolgáltatása. Amennyiben a Felhasználó akként dönt, hogy a kért személyes információkat nem adja meg, úgy tudomásul veszi, hogy esetlegesen nem fér hozzá a weboldal bizonyos részeihez.

2./ Az adatkezelés célja a Felhasználók azonosítása és egymástól való megkülönböztetése, továbbá információk közvetlen szolgáltatása (pl. hírlevél küldése).

3./ A MAG Zrt. kijelenti, hogy a Felhasználók által nyújtott személyes adatokat, információkat az adatvédelmi szabályok tiszteletben tartásával adatkezelőként saját maga illetve az általa megbízott adatfeldolgozó kezeli.

4./ A MAG Zrt. a Felhasználó személyes adatait kizárólag azon időtartamig őrzi, kezeli, tárolja, amíg az megfelel az adatvédelemre vonatkozó jogszabályi előírásoknak. A MAG Zrt. a Felhasználó személyes adatait – az adatvédelmi szabályokban biztosított kivételektől eltekintve – nem hozza harmadik, illetéktelen személy tudomására, míg az egyéb, személyesnek nem minősülő adatait szabadon használhatja fel.

5./ Az adatvédelmi törvénnyel összhangban a Felhasználó tájékoztatást kérhet a személyes adatai kezeléséről, továbbá jogosult arra, hogy személyes adatait frissítse, módosítsa, illetve kérje azok törlését.


6./ A Felhasználó tudomásul veszi, hogy a honlap látogatásával, használatával illetve a személyes és egyéb adataihoz való jogosulatlan hozzáféréssel, azok megsemmisítésével, vagy nyilvánosságra hozatalával okozott, azokkal összefüggésben keletkezett vagy azokkal kapcsolatba hozható bármely hibáért, hátrányért, kárért a MAG Zrt.-t, illetve a honlap készítőit, az üzemeltetésben résztvevő feleket semmilyen felelősség nem terheli.

x

Regisztráció a rendezvényre

MENTOR-NET konferencia
2013. május 16 csütörtök

A rendezvényről bővebb információ és regisztráció az Aktuális menüpont alatt, vagy jelentkezés közvetlenül IDE kattintva.
x